Back to index

Als gediplomeerd graveur–ciseleur verzorgen we graag allerhande handgravures. Door de combinatie met de goudsmederij hebben we ons gespecialiseerd in het inleggen van edelstenen, goud en andere edelmetalen, al dan niet in reliëf. Dit zowel in wapens als in allerhande objecten (armbanden, ringen, zilverwerk enz…). De modelwapens zichtbaar op deze site, zijn te koop aan zeer gunstige prijzen.

De mogelijkheid foto’s te etsen in goud geeft een ruime waaier aan mogelijkheden en is zeer persoonlijk. Zo kunnen geliefden, huisdieren, dierbare overledenen, … vereeuwigd worden op een gouden hanger door een schitterende en perfect uitgevoerde ets.

Dankzij een groot aantal ultramoderne machines kunnen we bijna alle materialen in alle vormen graveren. Verschillende pantograafmachines (met frezen of diamantpunten) worden gebruikt voor het graveren van armbanden, bekers, medailles, zilverwerk, schotels enz…. Een lasergraveerder van het zwaardere type kan materialen aan die anders niet te graveren zijn zoals leder, hout, glas, plexi enz…. en dit met een precisie van 0.001 mm. Een speciaal ontworpen pantograaf diamanteerd uw boodschap aan de binnenkant van ringen.

ruler

Home Juwelen Nieuws Edelstenen Oud goud Atelier Info